Therapiehond Olley

Olley is een Lagotto Romagnolo van juli 2017. Hij is een lieve reu van 14 kg. Olley heb ik gekocht met het idee om samen met hem te werken als therapiehond. 21-04-2018 is deze opleiding afgerond. Zijn omgang met kinderen en volwassenen is geweldig! Hij houd erg van knuffelen en aaien. Hij likt niet snel aan handen of gezicht. Hij heeft prachtige krullen en is chocolade van kleur. Hij springt met zijn voorpoten graag op schoot om te knuffelen.
Zijn vacht is ideaal voor mensen die allergisch zijn voor honden. Over het algemeen kunnen volwassenen en kinderen met een allergie zonder klachten met hem werken. Daarnaast haart hij ook niet uit en ruikt hij nooit naar natte hond wat erg prettig is.


Olley is onder andere inzetbaar voor kinderen of volwassenen die bang zijn voor honden of al een fobie hebben ontwikkeld. Daarnaast is ze ook als lees hond erg geschikt. Kinderen die moeite hebben met lezen en lezen daardoor niet meer leuk vinden. Vaak blokkeren ze hierdoor en zullen weer open bloeien als ze Olley mogen voorlezen. Ook brengt hij veel vreugde in bejaardentehuizen, scholen en bibliotheken. Olley helpt kinderen ook om assertiever en weerbaarder te worden. Helpt hun bij rekenen en voor zichzelf opkomen. Daarnaast is er op maat veel mogelijk met Olley. Voor meer informatie of vragen mail of bel.